Har du spørgsmål eller er du interesseret i at vide mere om TimePlan?

ARC - 15 genbrugspladser anvender TimePlan

Læs hvilke funktionaliteter timeplan 7 giver nuværende og fremtidige kunder

 

Robert Bruun Mariager, driftskoordinator hos ARC, har anvendt TimePlan siden 2003 til at planlægge vagter og forberede lønsedler for 60 medarbejdere fordelt på 15 genbrugspladser. Et arbejde han har gjort nemt og effektivt ved at anvende TimePlans arbejdsfunktionsfarver til fulde. Robert forklarer:


Robert Bruun Mariager,
driftskoordinator hos ARC

Jeg er meget visuelt anlagt og et ordensmenneske, så når jeg kan sætte alt i kasser og farver, gør TimePlan min hverdag meget nemmere. Alle 60 medarbejdere håndterer jeg i ét stort skærmbillede, hvor hver genbrugsplads har sin egen farve, som gør det hurtigt og nemt at sætte medarbejderne ind i de rigtige tidsrum.

Medarbejderne drager også nytte af TimePlan

På ARC’s Intranet kan medarbejderne se alle vagtplanerne. Trods 60 medarbejderes arbejdstider i ét skærmbillede, er det faktisk ikke et problem, fortæller Robert:

Medarbejderne lærer hurtigt de forskellige genbrugspladsers farver. De er bare rigtig glade for at kunne se, hvem der arbejder hvor og hvornår. Endnu vigtigere er det, at de kan se, om de står som ekstra mandskab, som kan tilkaldes i tilfælde af akut fravær.

Udover det grafiske vagtplanlægningsværktøj, tjekker TimePlan automatisk om vagtplanen stemmer overens med overenskomsten. Robert forklarer:

Jeg skal ikke bekymre mig om at tælle sammen for samtlige medarbejdere, om de har de timer, de skal have over en 6 ugers periode ifølge deres overenskomst. Det regnearbejde klarer TimePlan helt for mig. En grøn indikation fortæller mig, at det hele er i orden, mens rødt indikerer for mange timer, og så skal jeg tage handling.

Mange andre nyttige værktøjer

Robert fortsætter om de nyttige værktøjer i TimePlan: ”Har jeg brug for at vide præcist, hvor meget og hvornår de enkelte medarbejdere har været syge, på ferie, eller bare været fraværende i forhold til vagtplanen, så kan jeg få en grafisk udskrift af det ved få klik. Det er helt genialt!

Om samarbejdet med TimePlan udtaler Robert: ”Oplever jeg problemer med TimePlan, er deres support yderst behjælpelig og kan altid hjælpe. Kan de ikke svare nu og her, vender de altid tilbage med et svar. Jeg har ikke oplevet at de løber fra en aftale.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig